Vraag het Paul
arrow_drop_up arrow_drop_down

Zoals je misschien weet is mijn missie; mensen helpen zichzelf te helpen. Daarbij richt ik me met name op de Pleaser. Het gaat me aan het hart dat zoveel mooie mensen (want dat zijn Pleasers) zichzelf zo te kort doen in het leven.

Als (ex) Pleaser en ervaringsdeskundige weet ik inmiddels dat het echt anders kan, dat je jezelf op 1 kan zetten en tegelijkertijd nog steeds een mooi mens blijft. Kort gezegd doe je dit door de voordelen van de Pleaser te behouden en de valkuilen te vermijden. Maar hoe doe je dat dan?

Hoe doe je dat dan?

Het klinkt misschien wat makkelijk dat je de voordelen behoudt en de valkuilen vermijdt, maar het klopt wel degelijk. Je moet alleen wel uit je comfortzone om daar stappen in te maken. Het vergt dus enige vorm van moed!

Aan veel Pleasers merk ik dat ze inzien dat het noodzakelijk is om buiten de comfortzone te treden om een duurzame stap te zetten. Binnen de comfortzone is het veilig, maar de mogelijkheden om te groeien liggen daarbuiten.

comfortzone en groeizone

Kies je voor veiligheid of ga je voor groei?

Ben jij een Pleaser, loop je ergens tegenaan en heb je een vraag hoe je dat aan kan pakken? Stel mij dan jouw vraag. Dit is vrijblijvend en het kost je niks. Nou ja niks … het kost je een klein beetje tijd en wat moed om over de eventuele drempel te stappen van je comfortzone. Als jij daartoe bereid ben, help ik je graag.

vraag het Paul

Zo werkt het

Ik kan ervoor kiezen om ‘vraag & antwoord’ per mail te doen, maar dat doe ik bewust niet. Ik wil juist dat je uit je comfortzone treedt. Bovendien vind ik mail te afstandelijk.

Daarom kies ik voor telefonisch contact. Spannend? Ja, misschien wel … scheelt het als ik je zeg dat ik niet bijt? 😉 Een gesprek van ongeveer 30 minuten is veel waardevoller voor jou, onder andere omdat we dieper op jouw vraag in kunnen gaan en je al een stap zet buiten je comfortzone.

Denk eens aan jezelf!

Wil je graag een duurzame stap maken? Denk dan eens aan jezelf, klik op de link hieronder en plan een afspraak.

Ik bel je op de door jou geplande datum en tijd. Wat mij betreft tot gauw.

PS je snapt dat ik dit niet altijd gratis kan doen daarom kan je slechts één keer kosteloos gebruik maken van deze mogelijkheid

Blije groet,

Paul Smeekes
PJ8 | Coach

 

Over de schrijver
Hoi, ik ben Paul, coach en oprichter van PJ8 Pleaser Coaching. Ruim 40 jaar lang ben ik een Pleaser geweest en weet daardoor als geen ander wat de voor- en nadelen daarvan zijn. Inmiddels heb ik duizenden mensen geholpen via 1 op 1 coaching, de Stop Met Pleasen Community, lezingen, webinars, trainingen, workshops, blogs en/of coaching programma's. Daarnaast heb ik het boek HELP! IK BEN EEN PLEASER geschreven. Pleasers helpen zichzelf te helpen is mijn missie, daar word ik blij van! Iedereen kan leren zichzelf op de eerste plek te zetten!
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies