Stop Met Pleasen

Reken af met je pleasegedrag zonder anderen tekort te doen

Elke maand start een nieuwe groep het 

STOP MET PLEASEN PROGRAMMA


Neem contact op om te checken of er deze maand 

nog plaats voor je is

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Heb je hier ook last van?

 1. Durf je geen nee te zeggen?
 2. Voel je je schuldig als je voor jezelf kiest?
 3. Sta je meer stil bij de behoeften van de ander dan bij die van jezelf?
 4. Kost jouw pleasegedrag veel energie?
 5. Heb je symptomen van stress of een burn-out (gehad)?
 6. Vind je het moeilijk om een beslissing te nemen?
 7. Vat je kritiek meestal persoonlijk op?
 8. Heb je het gevoel dat je het nooit goed genoeg doet?

Wie is Paul Smeekes

Ik ben coach en oprichter van PJ8 Pleaser Coaching. Ruim 40 jaar lang ben ik een Pleaser geweest en weet daardoor als geen ander wat de voor- en nadelen daarvan zijn. Inmiddels volgden duizenden mensen mijn webinars, trainingen of programma's. Daarnaast heb ik het boek HELP! IK BEN EEN PLEASER geschreven, 167 pagina's over en voor de Pleaser en word ik door velen als autoriteit gezien op het gebied van pleasegedrag. Mensen helpen zichzelf te helpen is mijn missie, daar word ik blij van!


Wanneer je ja zegt tegen een ander,

zorg er dan voor dat je geen nee zegt tegen jezelf

Neem contact op

Wat ga je leren?

 • je leert nee zeggen zonder schuldgevoel
 • je staat stil bij je eigen behoeften
 • je geeft je grenzen aan
 • je houdt meer energie over voor jezelf
 • je vat kritiek niet langer persoonlijk op
 • je weet waar jij voor staat en wat je wilt
 • je weet dat je meer dan goed genoeg bent

Reken net als ik voorgoed af met je pleasegedrag

Je leert stil te staan bij je eigen behoeften en daar invulling aan te geven. Zonder dat je anderen te kort doet. Het programma dat ik daarvoor heb ontwikkeld, heeft al vele Pleasers een duurzame verandering gebracht. Tijdens het STOP MET PLEASEN PROGRAMMA help ik je stap voor stap zodat ook jij die duurzame stap zet.

Reserveer je plek of neem contact op

Twijfel je of het programma wat voor jou is? Geen probleem, klik hieronder op 'neem contact met me op' en ik bel je snel om al jouw vragen te beantwoorden.

Waaruit bestaat het STOP MET PLEASEN PROGRAMMA?

4 x Online Training

In de trainingen staan bol van de tips en oefeningen. Alles is erop gericht om het direct toe te passen in de praktijk. Zo leer je onder andere hoe je nee zegt zonder schuldgevoel, hoe je meer energie overhoudt en word je veel bewuster van jezelf. En natuurlijk gaan we aan de slag met jouw missie, waarden en overtuigingen.


2 x Extra Online Training

In de eerste van deze twee sessies gaan we dieper in op de afweermechanismen die de Pleaser gebruikt (Valse Hoop en Ontkenning van Behoeften) en de Vijf Talen van de Liefde.  In de tweede sessie behandelen we een denkpatroon waardoor je in één klap begrijpt waarom iemand zo anders is dan jij. Super handig voor op het werk, maar zeker ook privé.


3 x Persoonlijke Coachgesprek

Iedereen is uniek, iedereen is anders. In deze 1 op 1 gesprekken gaan we dieper in op jouw specifieke situatie. De gesprekken zijn via Skype of in Groningen. Een gesprek duurt ongeveer 90 minuten


Intensieve begeleiding

Naast de persoonlijke coachgesprekken word je intensief begeleid. In de 2 maanden dat het programma duurt, kan je naar wens contact opnemen via app, mail of telefoon. In de praktijk blijkt dat we vaker (face to face of skype) contact hebben naast de 3 coachgesprekken. Heb je een vraag over één van de stappen? Geen probleem, we pakken dat direct samen op. Zo kan je altijd snel verder.


HELP! Ik ben een Pleaser boek

Deze hardcover versie telt 167 pagina's. Een boek over en voor de Pleaser, vol tips en praktijkvoorbeelden 


HELP! Ik ben een Pleaser cursus

Deze online cursus bestaat uit 19 stappen waarvan je er om de dag 1 per mail ontvangt. Met begeleiding ga je aan de slag met je missie, waarden en overtuigingen. Dat zorgt voor een stevig fundament. Daarnaast leer je o.a. nieuwe vaardigheden zoals: nee zeggen, anders kijken naar afwijzing, meer energie behouden en word je veel bewuster van jezelf

Weten wat het kost?

Neem contact op

Het STOP MET PLEASEN PROGRAMMA is veel meer

dan een optelsom van de losse onderdelen:

Bonus 1 - Betrokkenheid

Natuurlijk hoort een coach standaard betrokken te zijn. Maar check maar eens bij andere deelnemers hoe betrokken ik ben bij jouw proces. Loop je vast of heb je een dringende vraag? Ik ben er voor je! Naast de trainingen en coachgesprekken is er alrtijd ruimte voor contact via app, mail of telefoon


Bonus 2 - 100% tevredenheid garantie

Mijn missie is mensen helpen zichzelf te helpen. Als jij na 14 dagen niet tevreden bent, vind ik het vanzelfsprekend dat jij je geld terugkrijgt. Ik wil alleen tevreden deelnemers!

100% Tevredenheid garantie!

Als jij na 14 dagen niet tevreden bent, krijg je 100% van je investering terug.  Jouw risico is 0% dus wat houd je nog tegen!

Wat andere deelnemers zeggen over het programma

Na de kennismakings-presentatie van Paul en ons eerste telefoongesprek was ik gelijk enthousiast en heb mij direct ingeschreven. Mijn doel wat ik wilde bereiken was, om de wirwar van gedachten en emoties in mijn hoofd te structureren om zodoende rust te creëren. 


Ik heb gedurende de cursus een grote spiegel voorgehouden gekregen wat best heftig is, maar het was de moeite meer dan waard. Bepaald gedrag wat ik mijn hele leven vertoon en gedachten die ik heb zijn nu voor mij te verklaren. Bewustwording loopt dan ook als een rode draad door deze cursus.


De cursus wordt door Paul op een zeer prettige en professionele manier gegeven met duidelijk uitleg, persoonlijke aandacht en begeleiding.


Door de stap te nemen om deze cursus te volgen en het resultaat wat ik hierin heb behaald, heb ik een burn-out op tijd weten af te wenden!


Ontzettend bedankt Paul!

Rolf

Een confronterende spiegel, vooral een eyeopener, persoonlijke bewustwording, leerzaam. Blij dat ik mijzelf deze training gun, en ik nu al kan zeggen dat het mij veel heeft gebracht

Jessica

Wanneer je je persoonlijke groei tot een bewuster level wilt brengen, dan is het trainingprogramma 'STOP MET PLEASEN' een super leerzame training! Mijn ervaring tijdens de coaching met Paul, mega begaan en vol enthousiasme zet hij zich in voor zijn cliënten. Ik zelf ben er mega door in actie gekomen .... SUPER!

Yvonne

Start ook net als Jessica, Rolf en Yvonne

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het programma?

Het programma heeft een looptijd van 2 maanden


Wanneer is mijn plek definitief gereserveerd?

Ik neem contact met je op als je het contactformuiier hebt ingevuld. Dan geef ik je direct aan of er plek voor je is.


Is alles online?

De trainingen en de cursus zijn online, de voortgang van de cursus deel je met mij. De coachgesprekken en overige contactmomenten zijn natuurlijk 1 op 1 via Skype of in Groningen


Waar doen we de coachesprekken?

De coachgesprekken zijn via Skype of bij mij in Groningen


Kan je de trainingen terug kijken?

De trainingen kan je die altijd terugkijken ... of gewoon voor een 2e, 3e ... keer kijken


Hoe zit het met de betaling?

Dit geef ik je aan als we contact met elkaar hebben. 


Zijn de prijzen inclusief BTW?

Alle prijzen zijn inclusief BTW
Wij gebruiken cookies