arrow_drop_up arrow_drop_down

ZET JEZELF OP 1

Word lid van de Stop Met Pleasen Community en reken voor eens en altijd af met jouw pleasegedrag

Wil jij ...

  • nee zeggen zonder schuldgevoel?
  • stilstaan bij je eigen behoeften?
  • je grenzen aangeven?
  • meer energie voor jezelf overhouden?
  • kritiek niet langer persoonlijk opvatten?
  • weten waar jij voor staat en wat je wilt?
  • voelen dat je meer dan goed genoeg bent?

In de Stop Met Pleasen Community ga je dit allemaal leren. Met blijvend resultaat!

Waarom de Stop Met Pleasen Community wel werkt!

In veel trainingen, webinars, workshops en boeken leer je trucjes wat je kan doen om stappen te maken. Hartstikke mooi en soms werkt dat ook. Die trucjes zijn gericht op het niveau van Vaardigheden en/of Gedrag. 


De uitdaging zit hem echter in de bovenliggende niveaus van Overtuiging en Identiteit. Daar woont de Saboteur in ons die ervoor zorgt dat de geleerde trucjes niet of slechts kort hun werk doen. Na weer een mislukte poging voel je je nog minder dan daarvoor! Als je dit herkent, weet dan dat het anders kan!


De Stop Met Pleasen Community bestaat o.a. uit een uigebreid e-learning programma. Daar ga je op alle niveaus aan de slag waardoor je écht duurzaam verandert!

WAARUIT BESTAAT DE STOP MET PLEASEN COMMUNITY?


UITGEBREID E-LEARNING PROGRAMMA MET 40 STAPPEN

Als je lid wordt van de STOP MET PLEASEN COMMUNITY krijg je toegang tot een uitgebreid e-Learning programma dat bestaat uit 40 stappen. De eerste stappen staan al voor je klaar en daarna krijg je elke week toegang tot een nieuwe stap. 


In elke stap ga je aan de slag met een opdracht. Een aantal van de opdrachten is voorzien van een korte training.LIDMAATSCHAP VOOR DE COMMUNITY

Deelnemers ervaren de (h)erkenning en steun die je vindt in de groep als een enorme kracht. 


Door de opdrachten van het e-Learning programma te delen in de Community inspireer en help je elkaar. Je kan elkaar feedback geven of hier juist om vragen. Je werkt dus zelfstandig, maar staat er niet alleen voor.


De Community biedt een veilige afgeschermde omgeving voor gelijkgestemden. Degenen waarvoor het (nog) niet velig voelt om in de groep openlijk dingen te delen kunnen dit ook anoniem doen. Voor ieder wat wils!HELP! IK BEN EEN PLEASER E-BOOK

Na je aanmelding heb je direct toegang tot het HELP! Ik ben een Pleaser e-book van 173 pagina's


Zo ziet de Stop Met Pleasen Community eruit

Klik op bovenstaande video voor een korte blik in het systeem

Wie is Elma Langhenkel

Ik ben coach en eigenaar van PJ8 Pleaser Coaching. Ruim 40 jaar lang ben ik een Pleaser geweest en weet daardoor als geen ander wat de voor- en nadelen daarvan zijn. 


Inmiddels volgden velen mijn webinars, trainingen of programma's.


Pleasers helpen zichzelf te helpen is mijn missie, daar word ik blij van!Wanneer je ja zegt tegen een ander,

zorg er dan voor dat je geen nee zegt tegen jezelf

Als Pleaser ben je een prachtig mens en dat zal je altijd blijven. Zelfs als je jezelf op nummer 1 zet!

Wat deelnemers zeggen over de Community

Inge

"Door bewustwording ben ik in staat om beter mijn grenzen te stellen, nee te zeggen en niet te snel in te vullen voor een ander maar het er te laten zijn en te voelen"

Kim

"Het heeft mij zelfverzekerder gemaakt, meer besluitvaardig, eigen mening meer uiten waardoor prachtige ideeën niet alleen in mijn hoofd blijven zitten"

Monique O

"Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen, durf meer mijn mening te geven, sta meer open naar mijn collega's. Ik besluit nu zelf meer dingen zonder te twijfelen"

Rolf

"Het belangrijkste wat ik heb geleerd is om jezelf op de eerste plaatst te zetten en grenzen aan te geven"

Miraida

"Ik heb feiten leren scheiden van eigen interpretatie waardoor ik veel objectiever kan functioneren en mezelf onnodige onzekerheden kan besparen. Je krijgt meer inzicht in hoe je bent, wat je valkuilen zijn en je krijgt tools om dingen succesvol toe te passen"

Monique K

"Ik ben zeer gegroeid als persoon door dichterbij mezelf te blijven , mijn grenzen aan te geven en mijn mening makkelijker te verkondigen zonder het raar of eng te vinden. Ik ben ook collega's beter gaan begrijpen"

Wat deelnemers zeggen over de Community

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Lang verwachte doorbraak

Dankzij deze community eindelijk de moed en kracht gevonden om echt voor mezelf te durven kiezen....en wat heeft me dat opgeleverd...mezelf! Het draait nu om mij i.p.v. een ander. Heerlijk. ik geniet met volle teugen. Heb het gevoel dat dit de langverwachte doorbraak is voor mij

Anja

Het brengt echt verandering teweeg

Een veilige plek om van en met elkaar te leren nu eens echt met pleasen te stoppen en voor jezelf te gaan staan. Op basis van wat jij wilt, voelt en wat voor jou belangrijk is! Het is op momenten best hard werken ;-), maar het brengt ook echt een verandering teweeg! Ik ben blij dat ik meedoe in de Community en ik ben verrast wat het mij in aantal maanden al in mijn leven aan groei heeft gebracht!

Elise
Uit mijn comfortzone gestapt
Onder het motto goed voor mezelf zorgen, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik uit mijn comfortzone gestapt. Ik doe nu actief mee in de community stop met pleasen. Lotgenot met lotgenoten. Twijfel niet, doe gewoon mee en laat je hart verwarmen in deze voor mij verrijkende community.
Marita

Je leert autonoom en transparant te zijn

Als je altijd maar eerst aan een ander denkt en niet aan jezelf en je zelf daarbij verliest, meld je dan aan bij deze community. Hierin krijg je mooie stappen te zien die je leert meer bij jezelf te blijven, autonoom en transparant te zijn. Hier zijn we we allemaal gelijkgestemden en niets is raar. Doen!!

Mirjam
Het zet écht aan tot persoonlijke groei
Ben jij een pleaser? Ook als je twijfelt aan je antwoord is deze community een waardevolle plek om te zijn. Het zet écht aan tot persoonlijke groei met concrete  opdrachten en indirecte uitdagingen. Een groep met begripvolle, luisterende mensen om je heen waar je veilig je eigen ding kan delen. Dus twijfel niet, zet die stap!

Leonie

Wil je net als Anja, Elise, Marita, Mirjam en Leonie zo'n stap maken?

Wil je net als Inge, Kim, Monique, Rolf en Miraida zo'n stap maken?

JOUW INVESTERING

98,- EUR p/mnd 48 EUR p/mnd


Word nu lid van de De Stop Met Pleasen Community en betaal niet 98,- EUR, maar 48,- EUR per maand voor de gehele duur van je lidmaatschap.


De eerste maand betaal je bijvoorbeeld via iDeal, vervolgens wordt het maandelijks per automatische incasso verrekend.


Jouw lidmaatschap is per maand opzegbaar

Veel gestelde vragen

Wat is de kracht van de Stop Met Pleasen Community?

Je volgt het programma zelfstandig en bent tegelijkertijd toch met elkaar. In de Community vinden deelnemers (h)erkenning en steun van gelijkgestemden. Dit draagt bij aan het gevoel dat je ertoe doet. Eerdere deelnemers geven allemaal aan dat dit enorm waardevol voor hen is.

Hoe lang duurt het e-Learning Programma?

Voor het E-Learning Programma ontvangen de deelnemers 40 weken lang één stap per week. Er worden steeds nieuwe interessante zaken toegevoegd, zowel door Stop Met Pleasen als door de deelnemers zelf. Dus ook na de eerste 40 weken blijft de Community zeer waardevol voor deelnemers. Het is een omgeving waarin deelnemers zich blijven ontwikkelen.

Is jouw profiel openbaar?

Het is een afgeschermde omgeving die van buitenaf niet zichtbaar is. Profielen zijn alleen zichtbaar voor andere leden. Deelnemers kunnen zelf kiezen of ze hun profiel privé maken, andere deelnemers zien dan alleen de naam en de foto. Natuurlijk kunnen deelnemers onder een andere naam deelnemen en/of een profielfoto plaatsen waarop ze niet herkenbaar zijn.

Wat nou als ik niet wil delen in de Community?

Niemand is verplicht stappen te delen in de groep. Een deelnemer kan er ook voor kiezen om het anoniem te delen door het profiel op privé te zetten.

Hoe snel volgen de stappen van het e-Learning programma elkaar op?

Direct na je aanmelding krijgt de deelnemer toegang tot een uitgebreid introductie programma en een paar stappen van het E-Learning Programma. Daarna volgt elke week toegang tot een nieuwe stap.

Waaruit bestaat een stap in het E-Learning Programma?

Elke stap is voorzien van een stuk theorie, veelal voorzien van één of meerdere voorbeelden of een video. Elke stap sluit af met het hoofdstuk 'Aan de slag'. Het gaat erom dat deelnemers in actie komen, nieuwe ervaringen opdoen en deze delen met elkaar.

Hoe zit het met de betaling?

De eerste maand maak je € 48 over (bijvoorbeeld via iDeal) en daarna wordt er elke maand € 48 geïncasseerd via automatische incasso.

Zijn genoemde bedragen inclusief BTW?

Ja, de genoemde bedragen zijn inclusief BTW

Werkt het ook op een smartphone of tablet?

Jazeker, alles werkt op computer, tablet en smartphone.

Hoe lang is de opzegtermijn?

Je kan per maand opzeggen

Hoe zeg ik op als ik ermee wil stoppen?

Je kan opzeggen door een mail te sturen naar elma@pj8.nl. Als je dit een paar dagen doet voordat de nieuwe incasso in gang is gezet, voorkom je dat de nieuwe maand al wordt geïncasseerd

Word lid en ontvang direct  het HELP! Ik ben een Pleaser 

e-book van 173 pagina's

Wij gebruiken cookies