Pleasers gezocht - Help mee mijn boek over de Pleaser te creëren
arrow_drop_up arrow_drop_down
18 maart 2016 

Pleasers Gezocht - Help mee mijn boek over de Pleaser te creëren

Ben jij een Pleaser en lijkt het je leuk om nauw betrokken te worden bij mijn nieuwe boek over de Pleaser? Zo ja, dan ben ik op zoek naar jou. Jouw ervaring deel ik graag in mijn boek, denk bijvoorbeeld aan jouw praktijkverhaal over de nadelen die jij ondervindt van het zijn van een Pleaser.

 

Waarom een boek over de Pleaser?

Pleaser gezochtTot mijn grote verbazing vond ik op BOL geen Nederlandstalig boek over de Pleaser. Natuurlijk is er op internet voldoende informatie te vinden over de Pleaser, maar het is niet geïntegreerd in één compleet verhaal. Omdat ik in coachtrajecten vaak de dagelijkse struggles van Pleasers tegenkom, dacht ik; “ik ga er een boek over schrijven”. O ja, niet in de laatste plaats, omdat ik zelf ervaringsdeskundige ben en weet wat het betekent er één te zijn 🙂

Ik ga hier nog niet te veel over het boek vertellen, maar als je je aanmeldt dan word je nauw betrokken bij het boek dus krijg je zeker meer informatie.

 

What’s in it for you?

Hoe leuk is het als jouw praktijkvoorbeeld opgenomen wordt in het boek? Gaaf toch! Ook andere informatie die jij aanlevert aan de hand van vragen, verwerk ik in het boek. En als je je aanmeldt, krijg je te zijner tijd een hoofdstuk toegestuurd … een sneak preview dus.

Meld je hier aan en zie welke voordelen er nog meer zijn om mee te helpen.

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM BIJ TE DRAGEN AAN HET BOEK.

JE KAN HIER GRATIS DE EERSTE VIER HOOFDSTUKKEN VAN HET BOEK DOWNLOADEN. 

OF BESTEL HET COMPLETE BOEK IN DE PLEASER WEBSHOP

 

 

Ben je een Pleaser en wil je voorgoed afscheid nemen van je pleasegedrag? De Stop Met Pleasen Commnity zorgt voor een blijvende verandering!

 

Blije groet,

Paul Smeekes
PJ8 | Coach

 

Over de schrijver
Hoi, ik ben Paul, coach en oprichter van PJ8 Pleaser Coaching. Ruim 40 jaar lang ben ik een Pleaser geweest en weet daardoor als geen ander wat de voor- en nadelen daarvan zijn. Inmiddels heb ik duizenden mensen geholpen via 1 op 1 coaching, de Stop Met Pleasen Community, lezingen, webinars, trainingen, workshops, blogs en/of coaching programma's. Daarnaast heb ik het boek HELP! IK BEN EEN PLEASER geschreven. Pleasers helpen zichzelf te helpen is mijn missie, daar word ik blij van! Iedereen kan leren zichzelf op de eerste plek te zetten!
Lies van Loon

Door

Lies van Loon

op 5 April 2016

Hoi Paul, je website en alle artikelen zijn razend boeiend! Vooral de manier waarop je alles beschrijft spreekt me enorm aan. Ik probeer me aan te melden als pleaser voor je boek. Helaas werkt de link niet .....kun je mijn deelname nog gebruiken? Dan wil je me hopelijk doorgeven wat ik kan doen om mij aan te melden zonder die link? Groet, Lies Ps ik woon in het zuidwesten van het land. Als je niet zover weg woonde zou ik dolgraag je workshop bijwonen met mijn 'vrouwenclub' wij praten elkaar altijd de oren van het hoofd over alle onderwerpen die jij behandelt op je website. En dan laten we daar het liefst veel psychologie van de 'kouwe grond' op los. We ondernemen van alles op dat gebied met elkaar. Vertrouwen elkaar blind en delen alles met elkaar. Het zou fantastisch zijn om met elkaar een workshop met jou te kunnen doen. We zijn altijd met 5 en soms tot 8 vrouwen. Wellicht is er een mogelijkheid iets af te spreken voor zoiets?

Paul

Door

Paul

op 5 April 2016

Hi Lies, dank voor je leuke reactie. Ik kan nog wel een Pleaser gebruiken hoor :-) Gek dat het niet werkt ... ik pak dit en je vraag over de workshop rechtstreeks met je op via de mail ... is wel zo makkelijk. Blije groet, Paul

Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies