HELP! IK BEN EEN PLEASER eBOOK / BOEK

HELP! Ik ben een Pleaser bestaat uit 3 onderdelen; Het ontstaan van de Pleaser, de Kenmerken van de Pleaser en Aan de slag! Naast kenmerken en de voor- en nadelen van de Pleaser geef ik je een flink aantal tips om je pleasegedrag voor eens en voor altijd te veranderen. In het boek deel ik onderzoekscijfers met jou en vind je veel praktijkvoorbeelden van mede-pleasers.

Is persoonlijke groei belangrijk voor je, ben je toe aan een positieve verandering van je leven en wil je:

Zo ja, bestel dan dit boek en reken af met je pleasegedrag. HELP! Ik ben een Pleaser is nog beperkt beschikbaar in een SPECIALE HARDCOVER editie van 167 pagina's inclusief een leuke boekenlegger voor € 17,-. Wees er snel bij, want op=op!

(Het boek is sinds kort ook in pocketversie via BOL verkrijgbaar)

Of bestel het eBook (pdf formaat) voor slechts € 7,- (dit e-book ontvang je gratis als je lid wordt van de Stop Met Pleasen Community)


eBOOK

€ 7,-

eBook Direct downloaden


BOEK

€ 17,-

Boek Direct bestellen

Bij de betaling geef je je naam en adres op voor de verzending van het boek. Het bedrag is inclusief BTW. Gratis verzending binnen Nederland, voor België wordt achteraf € 8,- extra in rekening gebracht. Stuur een mail naar paul@pj8.nl voor verzending naar het buitenland.


Natasja

Dank je voor de mooie inzichten en handreikingen. Ik heb mezelf beloofd nu ook tot actie over te gaan.


Ankie

Een boek waar je niet omheen kunt: duidelijk, helder en uitvoerbaar. Voor mensen die zich herkennen in "please-gedrag" en daar meer nadeel dan voordeel uithalen is dit een boek met een duidelijke uitleg. Paul, ik denk dat door het lezen van dit boek mensen geholpen kunnen worden. Vooral door de toepasbaarheid ervan. Je zult zien dat degene die je boek gelezen heeft dit zal aanbevelen bij anderen. Mijn boek ga ik in ieder geval uitlenen aan een goede vriendin.


Wendy

Ik heb hem in 1 ruk uitgelezen. Super-confronterend ook trouwens. Hier ga ik heel veel aan hebben. Op dit moment is de helderheid die in het boek voor me naar voren komt heel erg belangrijk. Bedankt!


Nancy

Mijn dank en complimenten voor jouw boek. In twee dagen/momenten uitgelezen. Herkenning al om en jouw schrijfstijl vind ik zeer prettig lezen. Ik ga aan de slag.... Dit boek was voor mij net het laatste stapje dat ik nodig had. De limericks zijn heel helpend voor mijn beeldvorming mbt de sub-personen.


Heidi

Goed boek! Heel herkenbaar, helder en goed beschreven. Wist dat ik een allergie had voor bepaalde types, weet nu ook waarom!! Ga er zeker mee aan de slag.


Jenny

Wat een top boek! Een echte eyeopener! Super gedaan Paul