arrow_drop_up arrow_drop_down

HELP! IK BEN EEN PLEASER

173 pagina's van en voor de Pleaser

Over Elma

Ik ben coach en eigenaar van PJ8 Pleaser Coaching. Ruim 40 jaar lang ben ik een Pleaser geweest en weet daardoor als geen ander wat de voor- en nadelen daarvan zijn.


Inmiddels volgden velen mijn webinars, trainingen of programma's. 


Pleasers helpen zichzelf te helpen is mijn missie, daar word ik blij van!

HELP! Ik ben een Pleaser bestaat uit 3 onderdelen 

 • het ontstaan van de Pleaser,
 • de Kenmerken van de Pleaser en
 • aan de slag!
Naast kenmerken en de voor- en nadelen van de Pleaser geef ik je een flink aantal tips om je pleasegedrag voor eens en voor altijd te veranderen. In het boek deel ik onderzoekscijfers met jou en vind je veel praktijkvoorbeelden van mede-pleasers.

Wil je ...

 • Jezelf niet langer verloochenen?

 • Nee zeggen zonder schuldgevoel?
 • Meer energie behouden?
 • Een duurzame groei van je eigenwaarde?
 • Tips om dat allemaal te bereiken?

JA, IK KIES VOOR DUURZAME GROEI

HELP! IK BEN EEN PLEASER

E-BOOK / BOEK

HELP! IK BEN EEN PLEASER

E-BOOK

8 EUR

173 pagina's 

pdf bestandHELP! IK BEN EEN PLEASER

BOEK

18,50 EUR

173 pagina's 

pocket


o.a. verkrijgbaar bij BOL en jouw favoriete boekhandel

Wat andere lezers zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Heel herkenbaar

Goed boek! Heel herkenbaar, helder en goed beschreven. Wist dat ik een allergie had voor bepaalde types, weet nu ook waarom!! Ga er zeker mee aan de slag.

Heidi

 • In 1 ruk uitgelezen

  Ik heb hem in 1 ruk uitgelezen. Super-confronterend ook trouwens. Hier ga ik heel veel aan hebben. Op dit moment is de helderheid die in het boek voor me naar voren komt heel erg belangrijk. Bedankt!

  Wendy

 • Het laatste stapje dat ik nodig had

  Mijn dank en complimenten voor jouw boek. In twee dagen/momenten uitgelezen. Herkenning al om en jouw schrijfstijl vind ik zeer prettig lezen. Ik ga aan de slag.... Dit boek was voor mij net het laatste stapje dat ik nodig had. De limericks zijn heel helpend voor mijn beeldvorming mbt de sub-personen.

  Nancy
 • Mooiste cadeau voor mezelf

  Paul zijn boek heeft er bij mij voor gezorgd dat ik nu weer voor mezelf durf te gaan staan. Dit in combi met deelname in zijn community "stop met pleasen". Ik weet en begrijp nu waarom ik altijd gedaan heb wat ik deed. Klaar met pleasen en dankbaar dat ik de liefde in mezelf weer heb mogen vinden.

  Mar
 • Dit boek geeft inzicht

  Op een praktische manier geeft Dit boek je inzicht in je please gedrag. Heel herkenbaar! Daarnaast krijg je tips en trucs om mee aan de slag te gaan. Voor mij waren deze zeer helpend!

  Jel
 • Al meer dan 1.000 exemplaren verkocht

  Wij gebruiken cookies